Veelgestelde vragen

Registratie Z login inlog en signingservice voor VetCIS

Vertegenwoordigt u een dierenartspraktijk, dan kunt u zich hier registreren voor deelname aan VetCIS.

VetCIS WebsiteIn de registratie wordt u gevraagd naast de praktijkgegevens ook gegevens van de dierenartsen die bij uw dierenartsenpraktijk werkzaam zijn op te geven. Het gaat om de dierenartsen die de mogelijkheid moeten krijgen om 'Voorschrijf- en aflevergegevens van diergeneesmiddelen' elektronisch te ondertekenen.

Onderdeel van het registratieproces is dat u een abonnement afneemt voor de Z login inlog en signing service. Nadat het abonnement is aangevraagd, wordt als onderdeel van de procedure de bevoegdheid om het beroep uit te oefenen van de bij u werkzame dierenartsen gecontroleerd in het beroepsregister van de KNMvD.

OTP ResponderAan alle bevoegde dierenartsen wordt vervolgens een recht aan zijn of haar
Z login gebruikersnaam en wachtwoord gekoppeld, waarmee toegang verkregen kan worden tot de functionaliteit die binnen VetCIS wordt aangeboden. Aan de bevoegde dierenartsen wordt ook een OTP responder toegestuurd. Met deze OTP responder kan een persoonlijke eenmalige code (One Time Password) gegenereerd worden, waarmee een elektronische handtekening geplaatst kan worden bij de voorschrijf- en aflevergegevens van diergeneesmiddelen.

OTP Responder

De volgende kosten zijn verbonden aan deelname: 
Stamregistratie DAP: Eenmalige stamregistratie per praktijk:€ 56,75
Uitgifte van OTP responder* per dierenarts€ 46,25
Gebruik Z login icm OTP responder per gebruiker per jaar€   8,25

Na het voltooien van de registratie wordt u binnen twee werkdagen een overeenkomst per post toegezonden. Deze dient ondertekend retour te worden gestuurd naar het op de overeenkomst vermelde adres. Bij deze overeenkomst treft u meer informatie aan over de registratie van een Z login gebruikersnaam en wachtwoord en het uitreiken van de OTP responder.

Wilt u meer informatie:
Klik hier voor meer product informatie
Klik hier voor de voorwaarden

*  Om een betrouwbare dienstverlening te kunnen blijven garanderen dienen de responders om de 3 jaar vervangen te worden. De OTP responder heeft een fabrieksgarantie van 1 jaar.